Вхід

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
4 + 2 =
Розв’яжіть цей простий математичний приклад і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.

Повідомлення про помилку

Notice: Undefined property: stdClass::$comment_count in comment_node_page_additions() (line 728 of /home/u12992/public_html/modules/comment/comment.module).

Т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко взяла участь у Всеукраїнському молочному форумі 2020

25.09.2020 - 17:31

Сьогодні, 25 вересня 2020 року, за ініціативи спілки молочних підприємств України, в Києві відбувся Всеукраїнський молочний форум 2020. У заході взяли участь заступники Міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України Сергій Глущенко та Тарас Качка, т. в. о. Голови Держпродспоживслужби Ольга Шевченко, Голова спілки молочних підприємств України Вадим Чагаровський, віце-президент асоціації виробників молока Ганна Лавренюк, представники молочного бізнесу, науковці, а також зацікавлена громадськість.

 У своєму виступі Ольга Шевченко зазначила, що сучасне українське харчове законодавство не зовсім досконале і багато ще потрібно змінювати у ментальних підходах до державного контролю, а також спробувати нові підходи щодо консультування виробництв у правильності імплементації вітчизняного законодавства. Продовжуючи виступ, вона зауважила, що враховуючи сьогоднішню реальність, тільки спільними зусиллями влади бізнесу та громадськості можливо створити якісно нову молочну галузь, продукція якої стане ще більш безпечнішою, якіснішою та більш конкурентоздатною.

Окрім того, Ольга Шевченко навела статистичні дані щодо проведених Держпродспоживслужбою перевірок виробників даної галузі та наголосила про відповідальність виробників щодо виготовлення та обігу фальсифікованої продукції. Зокрема, вона відзначила, що за останні роки різко зросла громадська активність щодо проведення спільних заходів з державними органами та ефективність роботи проєкту «СТОП фальсифікат» щодо виявлення неякісної харчової продукції.

На завершення Ольга Шевченко висловила сподівання у подальшій плідній співпраці влади, бізнесу та громадськості щодо створення якісної та безпечної продукції.