Вхід

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
6 + 5 =
Розв’яжіть цей простий математичний приклад і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.

Держпродспоживслужба спільно з групою Світового Банку провели вебінар щодо реформування систем безпечності харчових продуктів

10 та 11 червня 2020 року у співробітництві з Групою Світового Банку відбувся вебінар для фахівців Держпродспоживслужби на тему: «Реформування систем безпечності харчових продуктів» із використанням платформи програмного забезпечення «Система автоматизації HR-процесів та управління талантами «Мосо», яка була розроблена та впроваджена в дію в рамках технічної допомоги Проєкту ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні».

У заході взяли участь 95 фахівців Держпродспоживслужби.

Держпродспоживслужба висловлює особисту подяку за вагомий внесок у забезпечення розвитку галузі ветеринарної медицини та сфери безпечності харчових продуктів, професійну роботу та плідну співпрацю Катерині Онул - ведучій напрямку безпечності харчових продуктів Департаменту ринків та технологій, спільної глобальної практики Світового банку та Міжнародної фінансової корпорації (M&T FCI).

Даний вебінар в подальшому буде розміщений у системі дистанційного навчання Держпродспоживслужби у розділі «Самоосвіта», він стане доступний для 18 779 фахівців Держпродспоживслужби, які зраєстрованні в системі.

У подальшому Держпродспоживслужба плануює розширювати можливості проведення дистанційного навчання, як для фахівців Держпродспоживслужби з використанням системи веб-конференцій BigBlueButton з метою безперервного професійного розвитку та підвищення професійної компетенції, а також для інших зацікавлених осіб.