Вхід

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
10 + 4 =
Розв’яжіть цей простий математичний приклад і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.

На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання безпечності харчових продуктів та санітарного законодавства

Днями на Запоріжжі за ініціативи Головного управління Держпродспоживслужби області відбувся семінар-нарада з питань реалізації політики у сферах дотримання вимог санітарного законодавства, безпечності та якості харчових продуктів. Захід проходив під керівництвом начальника  Головного управління Держпродспоживслужби в Запорізькій області Віктора Шершнєва.

У семінарі-нараді взяли участь перший заступник начальника Головного управління Ольга Сівова, заступник начальника Головного управління Сергій Дегтяренко,  начальники управлінь державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства, безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини, керівники та фахівці  міських, районних управлінь Запорізької регіональної  державної лабораторії.

Учасники обговорили стан  санепідситуації щодо захворюваності на ботулізм в Запорізькій області, причини виникнення та профілактика захворювань, розглянули питання організації санітарно-епідеміологічних розслідувань, та здійснили оцінку повноти вжитих заходів.

Також було проаналізовано  питання водопостачання в регіоні та якість проведення лабораторних досліджень, організацію заходів з підготовки закладів освіти Запорізької області до нового навчального року та питання здійснення заходів державного нагляду (контролю) у сфері санітарного законодавства при транспортуванні, зберіганні, застосуванні та реалізації пестицидів і агрохімікатів у народному господарстві.

Крім того, фахівці підвищили свої знання із  здійснення державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства з урахуванням внесення змін до чинного законодавства, впровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках  - НACCP (Hazard Analysis Critical Control Points).

У ході семінару учасники також ділилися практичним досвідом та вносили конкретні пропозиції щодо розв’язання проблем.

На Запоріжжі фахівці Держпродспоживслужби обговорили питання безпечності  харчових продуктів та санітарного законодавства