Вхід

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
7 + 7 =
Розв’яжіть цей простий математичний приклад і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.

На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби та Держрибагенства провели нараду з питань ефективного впровадження системи HACCP

20 серпня 2019 року в Управлінні Державного агентства рибного господарства у Вінницькій області відбулася нарада стосовно змін у законодавстві щодо безпечності харчових продуктів та з питань ефективного впровадження системи аналізу небезпечних факторів та контролю у критичних точках  - НACCP.

Участь у заході взяли представники Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницький області, рибоохоронний патруль області та користувачі спеціального товарного рибного господарства.

У ході наради представники відділу безпечності харчових продуктів Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області зазначили, що основними принципами системи HACCP є фокусування на ідентифікації, моніторингу та контролі небезпек в критичних контрольних точках, визначених скрізь виробничий ланцюг.

Представники Вінницького рибоохоронного патруля наголосили на тому, що забезпечення повної прозорості стосовно санітарних заходів та використання елементів системи НАССР наблизить Україну до стандартів ЄС.

Учасники наради також обговорили ефективність застосування принципів системи НАССРна практиці та домовилися про подальшу співпрацю.

На Вінниччині фахівці Держпродспоживслужби та Держрибагенства провели нараду з питань ефективного впровадження системи HACCP