Вхід

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
12 + 3 =
Розв’яжіть цей простий математичний приклад і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.

На Чернігівщині фахівці Держпродспоживслужби підбили підсумки за 5 місяців роботи

06 червня 2019 року у Головному управлінні Держпродспоживслужби в Чернігівській області відбулася нарада за результатами роботи за перші 5 місяців роботи та розглянуто завдання на III квартал 2019 року.

Захід відбувся за участі представників районних, міськрайонних, міжрайонного та міського управлінь Головного управління Держпродспоживслужби, представників районних, міських державних лікарень ветеринарної медицини та міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби.

Відкрив нараду начальник Головного управління в Чернігівській області Юрій Павлішен, в ході якої він проаналізував стан виконання Плану протиепізоотичних заходів з вакцинації, проведення ідентифікації та реєстрації тварин за вказаний період. Юрій Павлішен також наголосив на важливості  вжиття всіх заходів щодо недопущення отруєння та загибелі бджіл.

Директор Чернігівської регіональної державної лабораторії Валерій Кириченко доповів присутнім про стан проведення акредитації та атестації міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби області.

Окремо увагу учасників заходу акцентовано на питанні впровадження нововведень у діловодстві Головного управління Держпродспоживслужби в Чернігівській області та організації роботи зі зверненнями громадян.

Представники Сектору з питань запобігання корупції надали роз’яснення учасникам заходу щодо шляхів та способів врегулювання «конфлікту інтересів».

 У рамках наради також були розглянуто завдання та шляхи розв’язання нагальних питань у третьому кварталі поточного року для покращення діяльності Держпродспоживслужби в Чернігівській області.

На завершення заходу для учасників було проведено семінар з питань, що стосувалися безпечності харчових продуктів та санітарно-епідеміологічного благополуччя.

Присутніх ознайомили з порядком здійснення державного нагляду (контролю) за роботою суб’єктів господарювання, які реалізують свою діяльність у сферах обігу харчових продуктів та ветеринарної медицини.

Окреслено принципи та вимоги  здійснення державного контролю, реєстрації потужностей, отримання експлуатаційних дозволів тощо відповідно до вимог діючого законодавства.

Валерій Кириченко доповів присутнім про правила відбору зразків для лабораторних досліджень.

Представники відділу санітарно-епідеміологічного нагляду та організації розслідування спалахів ГУ Держпродспоживслужби в Чернігівській області поінформував про роботу із забезпечення державного санітарно-епідеміологічного нагляду під час оздоровчих кампаній та заходів щодо усунення причин і умов виникнення та поширення інфекційних захворювань

Також всім присутнім було доведено до відома про хід підготовки до оздоровчої кампанії 2019 року та надано перелік чинних нормативно-правових документів, які регламентують роботу цих закладів.

Крім того увагу було акцентовано на дотриманні вимог згаданих нормативно-правових документів, в тому числі належному матеріально-технічному забезпеченні, умовах перебування, організації якісного та безпечного харчування дітей та багатьох інших питаннях.