Вхід

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
3 + 5 =
Розв’яжіть цей простий математичний приклад і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.

Інспектори та офіційні лікарі Держпродспоживслужби пройшли дистанційне навчання щодо вимог ЄС до виробництва м’яса птиці

16 січня 2019 року відбулося вручення сертифікатів інспекторам та офіційним лікарям Держпродспоживслужби за результатами дистанційного навчання щодо підвищення рівня обізнаності стосовно вимог Європейського Союзу до виробництва м’яса птиці та продуктів з нього.

Участь у заході взяли Голова Державної служби з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів Володимир Лапа, директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Держпродспоживслужби Борис Кобаль, Голова Громадської ради при Держпродспоживслужбі Віталій Башинський та інші.

За результатами проведеного дистанційного навчання завідувач Сектору дистанційного навчання Наталія Костіна та директор Департаменту безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Борис Кобаль вручили слухачам Сертифікати про успішне проходження додаткового курсу з елементами практичного застосування на тему «Основи та правила офіційного контролю на підприємствах-експортерах замкнутого циклу виробництва продукції птахівництва». Даний додатковий курс проведено на базі електронної системи дистанційного навчання та у додаток до навчальних курсів «Державний контроль діяльності операторів ринку відповідності вимогам законодавства про харчові продукти, корми, здоров’я та благополуччя тварин», які були проведені раніше.

Володимир Лапа наголосив на важливості неперервного підвищення кваліфікації інспекторів та офіційних лікарів Служби, зокрема, в контексті запровадження європейських вимог до харчових продуктів та відзначив, що робота із дистанційного навчання спеціалістів Держпродспоживслужби буде продовжуватися і надалі.