Вхід

CAPTCHA
Мета цього запитання — довести, що ви є реальним відвідувачем і запобігти автоматизованим розсиланням спаму.
2 + 0 =
Розв’яжіть цей простий математичний приклад і введіть відповідь. Наприклад, для 1+3 введіть 4.

На Херсонщині відбувся семінар-навчання щодо державного контролю за обігом водних ресурсів та харчової продукції з них

За ініціативи Управління безпечності харчових продуктів та ветеринарної медицини Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області на базі Новокаховського рибоводного заводу частикових риб пройшов семінар-навчання щодо державного контролю за обігом водних ресурсів та харчової продукції з них.

Участь у заході взяли начальники районних, міжрайонних та міських управлінь Головного управління Держпродспоживслужби в Херсонській області, керівники Херсонської регіональної державної лабораторії ім. проф. Ценковського та міжрайонних державних лабораторій Держпродспоживслужби, начальники районних, міських державних лікарень ветеринарної медицини.

У ході заходу велику увагу було приділено питанням державного нагляду (контролю) у сфері обігу живої риби і харчових продуктів з риби. Учасники семінару розглянули нормативні документи та законодавчі новації у цій сфері, які набрали чинності останнім часом: Закон України «Про державний контроль за дотриманням законодавства про харчові продукти, корми, побічні продукти тваринного походження, здоров’я та благополуччя тварин», Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності харчових продуктів» , європейські директиви, які регулюють обіг риби і харчової продукції з риби та ін.

У рамках семінару був проведений майстер-клас з повної паразитологічної та іхтіологічної оцінки риби, який провели співробітники Державного науково-дослідного інституту з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи.

На Херсонщині відбувся семінар-навчання щодо державного контролю за обігом водних ресурсів та харчової продукції з них